Leer me kennen

Interieurliefhebber met een verslaving aan mooie koffiekopjes

Hi, ik ben Vera!

Het begon eigenlijk van kleins af aan al, mijn moeder was altijd al bezig met ons interieur. Als ik dan weer thuis kwam van school, stond de bank ineens weer op een andere plek. Ik denk dat dit zeker wel invloed heeft gehad op waar ik nu sta. Ook mijn liefde voor tweedehands spullen heb ik aan haar te  danken. Ik vind het geweldig om naar rommelmarkten en kringlopen te gaan en de pareltjes er tussenuit te pikken, niet alles hoeft altijd nieuw. Juist door iets een tweede leven te geven komt het veel meer tot zijn recht.

In de tijd dat ik op mijzelf ging wonen merkte ik wat voor energie ik kreeg van het inrichten van mijn huisje. Alles bij elkaar zoeken en zorgen dat het klopt zodat er rust en eenheid ontstaat. Na 4 jaar te hebben gewerkt voor een grote winkelketen als projectmanager winkelinrichting besloot ik mijn droom achterna te gaan. Eerst door bij een bedrijf te gaan werken waar ik advies mocht geven over vloer- en wandafwerking en kleuren, en daarnaast een studie tot interieurstylist te volgen. Vervolgens heb ik mij ingeschreven bij de KvK en werkte ik parttime in loondienst én voor mijzelf. Sinds mei 2023 heb ik de stap gezet om fulltime te gaan ondernemen.

Met mijn kennis en ervaring help ik je graag bij hetgeen wat ik het allerliefste doe: het creëren van een persoonlijk interieur waar rust, eenheid & contrast centraal staan. Een plek waar je mooie momenten beleefd, jezelf kan zijn en je terug kan trekken: dat is een thuis. 

"Juist door iets een tweede leven te geven komt het veel meer tot zijn recht."

Lekker rondstruinen in interieurwinkels om inspiratie op te doen, ik vind het heerlijk! Maar tegelijkertijd niet altijd even verstandig. Want zo vind ik altijd weer nieuwe accessoires of iets wat ik zelf in huis wil hebben.

Het leuke aan mijn werk is dat ik deze inspiratie weer kan toepassen tijdens mijn interieuradviezen. Zo ontstaan er altijd weer nieuwe ideeën en verassende ontwerpen.

"Mij moet je nooit alleen naar een woonwinkel sturen, want ik kom geheid met iets terug"

"Samen met jou aan de slag om je ideeën om te zetten naar een persoonlijk interieur"

Mijn missie

WAT MIJ EN MIJN
CREATIEF PROCES inspireert

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet spreek ik je snel onder het genot van een (mooi) kopje koffie!


Wanneer leer ik jou kennen?

Volg De Ontwerpboer op Instagram

Ik help jou met het creëren van een interieur waar rust, eenheid & contrast centraal staan. 

de ontwerpboer

Menu