yes, i'm ready!

én het optimale uit je ruimte te benutten?

knopen door te hakken en je ideeën om te zetten in werkelijkheid?

te investeren in een fijne plek waar je tot rust komt?

één geheel van je interieur te maken?

Ben jij klaar om...

Aanbod

Creëer rust en eenheid in jouw interieur.
Heb jij momenteel alleen maar witte wanden in huis, omdat je het spannend vindt om kleur toe te passen? Wil je graag verandering zien maar weet je niet waar je moet beginnen? Tijdens een kleuradvies help ik je om knopen door te hakken en zorg ik ervoor dat er eenheid ontstaat tussen de betreffende ruimtes. 

3. Interieur kleuradvies 

Om in een kort tijdsbestek knopen door te hakken
Dit pakket is perfect als je snel verandering wilt aanbrengen in je eigen woning en er zelf niet uitkomt omdat je niet weet waar het aan ligt. 


2. Compleet interieuradvies

Om het maximale uit je interieur te halen.
Ga je binnenkort verhuizen, denk je aan een verbouwing of heeft jouw interieur een make-over nodig? Loop je vast bij het bepalen van de juiste (her)indeling, de kleur op de wanden en het uitzoeken van passende meubels? Ik help je graag er een mooi geheel van te maken.  


1. Interieuradvies aan huis

Alle interieur pakketten

Dit wil ik!

Dit wil ik!

Dit wil ik!

Staat jou pakket er niet tussen? Vind je een compleet interieurontwerp net te veel, maar een ander pakket te weinig? Neem dan contact op en dan kijken we samen naar een passend advies voor jou!

6 - Interieurpakket op maat

In een online interieuradvies kun je op een snelle en eenvoudige manier advies krijgen over jouw interieur vragen. Dit pakket is perfect als je een uurtje concreet wilt sparren zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. Vooraf vraag ik je om je woon vragen en foto's toe te sturen van de betreffende ruimte(s) zodat we direct van start kunnen gaan!

5 - Afstyling van je interieur

Heb je de basis al staan maar voelt het nog niet zo sfeervol in je eigen huis? Vind je het lastig om passende accessoires te vinden en de ruimte gezellig aan te kleden? Ik help je graag bij het afstylen van jouw interieur zodat het nog meer als thuis voelt!

We bespreken samen wat je nog mist qua aankleding zoals accessoires, een vloerkleed, groenstyling en verlichting. Vervolgens ga ik voor jou aan de slag om er één geheel van te maken.

4 - Online interieuradvies

Dit wil ik!

Dit wil ik!

Dit wil ik!

Op de afgesproken datum kom ik bij je langs met de presentatiebox en nemen we het gehele advies met elkaar door. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en eventueel je eigen ideeën te bespreken.
Ik ga pas naar huis zodra jij tevreden bent!

Vind je het bijvoorbeeld fijn als ik achteraf tóch nog wat offertes opvraag of de afstyling kom doen? Alles is in overleg mogelijk!

03. Eindpresentatie

In deze fase ga ik voor je aan de slag en stuur ik je een moodboard toe om te kijken of deze matcht met de sfeer die jij voor ogen hebt. Vervolgens ga ik verder met het uitwerken van het advies (inhoud is  afhankelijk van je pakketkeuze). 

Ik ga staaltjes verzamelen om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren van het plan wat ik voor ogen heb. De meeste staaltjes (o.a. kleuren, behang & stoffen) krijg je mee in de presentatiebox zodat je hier direct een goed beeld bij krijgt.

02. Adviesfase

Ik begin altijd* met een online intake om te kijken welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. Bij elk project hoort namelijk een passend aanbod. In dit gesprek nemen we je wensen door en kijken we of er van beide kanten een klik is. Dit vind ik erg belangrijk gezien er vele keuzes gemaakt moeten worden. Op basis van deze intake stuur ik je een offerte toe. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven ga ik graag voor je aan de slag!

* Intake is niet van toepassing bij de online brainstormsessie.

01. Kick-off intake

Werkwijze

Bekijk De shop!

Neem een kijkje tussen onze unieke handgemaakte collecties. Kies uit meerdere zelf ontworpen producten voor een vleugje elegantie in jouw interieur.

Shop hier

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet spreek ik je snel onder het genot van een (mooi) kopje koffie!

Let op: momenteel heb ik voor alle adviezen weer plek vanaf januari 2025. Wil je op de wachtlijst komen of alvast een intake plannen en je plek reserveren voor in 2025? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.


Klaar om alles uit je interieur te halen?

Volg De Ontwerpboer op Instagram

Ik help jou met het creëren van een interieur waar rust, eenheid & contrast centraal staan. 

de ontwerpboer

Menu