Heeft jouw interieur al een goede basis maar ontbreekt er eenheid en rust in je ruimte? 

Voelt het nog niet zo sfeervol in je eigen huis? Vind je het lastig om passende accessoires te vinden en de ruimte gezellig aan te kleden? Ik help je graag bij het afstylen van jouw interieur zodat het nog meer als thuis voelt!

We bespreken samen wat je nog mist qua aankleding zoals accessoires, een vloerkleed, groenstyling en verlichting. Vervolgens ga ik voor jou aan de slag om er één geheel van te maken.

AFSTYLING VAN JE INTERIEUR

  • (Online) intake
  • Moodboard
  • Shoplijst met links
  • Afstyling op locatie
  • Optie: inkoop (niet inbegrepen)

Wat is inclusief?

1 - 2 weken

Investering v.a. 249,-*

Dit wil ik!

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer buiten Nijverdal. Buiten een straal van 60 autominuten (vanaf Nijverdal) wordt een meerprijs van €50,- in rekening gebracht
* Prijzen gebaseerd op woonkamer en keuken / ca. 50m2. Overige ruimtes in overleg

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet spreek ik je snel onder het genot van een (mooi) kopje koffie!

Let op: momenteel heb ik voor complete adviezen weer plek vanaf oktober 2024. Wil je op de wachtlijst komen of alvast een intake plannen en je plek reserveren voor in het najaar van 2024? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.


Klaar om alles uit je interieur te halen?

Bekijk De shop!

Neem een kijkje tussen onze unieke handgemaakte collecties. Kies uit meerdere zelf ontworpen producten voor een vleugje elegantie in jouw interieur.

Shop hier

Volg De Ontwerpboer op Instagram