Dit wil ik!

  • (Online) intake interieur styling & advies
  • Moodboard
  • Ca. 2-3 uur durende afspraak op locatie
  • Online document interieur styling met besproken punten
  • Alle plannen uitgewerkt in een presentatiebox

Wat is inclusief?

1 - 2 weken

Investering v.a. 499,-*

Dit pakket is perfect als je snel verandering wilt aanbrengen in je eigen woning door middel van interieur styling en er zelf niet uitkomt omdat je niet weet waar het aan ligt. 

Ik kom ca. 2 tot 3 uur bij je langs waarin we samen gaan kijken waar jij tegenaan loopt. Tijdens dit bezoek kun je vragen stellen over alles wat te maken heeft met interieur styling en design, bijv. de indeling, de kleur op de wanden, raamdecoratie, (klein)meubilair etc. Samen gaan we in een kort tijdsbestek knopen doorhakken zodat jij straks weer kunt genieten van je eigen interieur!

INTERIEURADVIES AAN HUIS

Om in een kort tijdsbestek knopen door te hakken

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer buiten Nijverdal. Buiten een straal van 60 autominuten (vanaf Nijverdal) wordt een meerprijs van €50,- in rekening gebracht
* Prijzen gebaseerd op 1 ruimte / ca. 60m2. Overige ruimtes in overleg

Op de afgesproken datum kom ik bij je langs met de presentatiebox en nemen we het gehele advies met elkaar door. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en eventueel je eigen ideeën te bespreken.
Ik ga pas naar huis zodra jij tevreden bent!

Vind je het bijvoorbeeld fijn als ik achteraf tóch nog wat offertes opvraag of de afstyling kom doen? Alles is in overleg mogelijk!

03. Eindpresentatie

In deze fase ga ik voor je aan de slag en stuur ik je een moodboard toe om te kijken of deze matcht met de sfeer die jij voor ogen hebt. Vervolgens ga ik verder met het uitwerken van het advies (inhoud is  afhankelijk van je pakketkeuze). 

Ik ga staaltjes verzamelen om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren van het plan wat ik voor ogen heb. De meeste staaltjes (o.a. kleuren, behang & stoffen) krijg je mee in de presentatiebox zodat je hier direct een goed beeld bij krijgt.

02. Adviesfase

Ik begin altijd* met een online intake om te kijken welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. Bij elk project hoort namelijk een passend aanbod. In dit gesprek nemen we je wensen door en kijken we of er van beide kanten een klik is. Dit vind ik erg belangrijk gezien er vele keuzes gemaakt moeten worden. Op basis van deze intake stuur ik je een offerte toe. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven ga ik graag voor je aan de slag!

* Intake is niet van toepassing bij de online brainstormsessie.

01. Kick-off intake

Werkwijze

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet spreek ik je snel onder het genot van een (mooi) kopje koffie!

Let op: momenteel heb ik voor alle adviezen weer plek vanaf januari 2025. Wil je op de wachtlijst komen of alvast een intake plannen en je plek reserveren voor in 2025? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.


Klaar om alles uit je interieur te halen?

Bekijk De shop!

Neem een kijkje tussen onze unieke handgemaakte collecties. Kies uit meerdere zelf ontworpen producten voor een vleugje elegantie in jouw interieur.

Shop hier

Volg De Ontwerpboer op Instagram