Dit wil ik!

 • Verf- en behangplan
 • Advies raamdecoratie
 • Fotorealistische 3D beelden
 • Eindpresentatie op locatie
 • Kleurencheck op locatie
 • Alle plannen uitgewerkt in een presentatiebox
 • Extra opties (niet standaard inbegrepen):
              Offertes opvragen
              Inkoop van accessoires en klein meubilair
              Afstyling op locatie
              
 • (Online) intake
 • Moodboard voor de sfeerbepaling
 • Kleur- en materialen plan (incl. staaltjes)
 • Tussenpresentatie met 2 voorstellen qua indeling in 2D (incl. 1 aanpassingsronde)
 • Uitgewerkt 3D ontwerp
 • Kant en klare shoplijst (incl. klikbare links)

Wat is inclusief?

4 - 8 weken

Investering v.a. 2495,-*

Ga je binnenkort verhuizen, denk je aan een verbouwing of heeft jouw interieur een make-over nodig? In deze fase kom je voor vele keuzes te staan. Denk hierbij bijv. aan het bepalen van een juiste (her)indeling, de kleur op de wanden en het uitzoeken van passende meubels. Uiteindelijk wil je ervoor zorgen dat het ook nog 1 geheel wordt, maar dat is nou net waar je vastloopt. Klinkt dit voor jou herkenbaar? Ik help je hier graag bij. 

In dit pakket denk ik van A tot Z met je mee, om samen met jou het ultieme thuisgevoel te creëren. Een interieur waar alles in balans is en is aangesloten op jouw persoonlijke behoeften. Hierin is het van belang om aan te geven wat jij belangrijk vindt, wil je juist na een werkdag ontspannen op die royale bank ploffen of vind je het heerlijk om te koken voor vrienden? Op basis van o.a. deze informatie ga ik voor jou aan de slag.

Een compleet totaalplan waar je nog jaren van zult genieten!

Compleet interieuradvies

Om het maximale uit je interieur te halen

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer buiten Nijverdal. Buiten een straal van 60 autominuten (vanaf Nijverdal) wordt een meerprijs van €50,- in rekening gebracht
* Prijzen gebaseerd op 1 ruimte / ca. 60m2. Overige ruimtes in overleg

Op de afgesproken datum kom ik bij je langs met de presentatiebox en nemen we het gehele advies met elkaar door. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en eventueel je eigen ideeën te bespreken.
Ik ga pas naar huis zodra jij tevreden bent!

Vind je het bijvoorbeeld fijn als ik achteraf tóch nog wat offertes opvraag of de afstyling kom doen? Alles is in overleg mogelijk!

03. Eindpresentatie

In deze fase ga ik voor je aan de slag en stuur ik je een moodboard toe om te kijken of deze matcht met de sfeer die jij voor ogen hebt. Vervolgens ga ik verder met het uitwerken van het advies (inhoud is  afhankelijk van je pakketkeuze). 

Ik ga staaltjes verzamelen om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren van het plan wat ik voor ogen heb. De meeste staaltjes (o.a. kleuren, behang & stoffen) krijg je mee in de presentatiebox zodat je hier direct een goed beeld bij krijgt.

02. Adviesfase

Ik begin altijd* met een online intake om te kijken welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. Bij elk project hoort namelijk een passend aanbod. In dit gesprek nemen we je wensen door en kijken we of er van beide kanten een klik is. Dit vind ik erg belangrijk gezien er vele keuzes gemaakt moeten worden. Op basis van deze intake stuur ik je een offerte toe. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven ga ik graag voor je aan de slag!

* Intake is niet van toepassing bij de online brainstormsessie.

01. Kick-off intake

Werkwijze

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet spreek ik je snel onder het genot van een (mooi) kopje koffie!

Let op: momenteel heb ik voor complete adviezen weer plek vanaf oktober 2024. Wil je op de wachtlijst komen of alvast een intake plannen en je plek reserveren voor in het najaar van 2024? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.


Klaar om alles uit je interieur te halen?

Bekijk De shop!

Neem een kijkje tussen onze unieke handgemaakte collecties. Kies uit meerdere zelf ontworpen producten voor een vleugje elegantie in jouw interieur.

Shop hier

Volg De Ontwerpboer op Instagram