In een online interieuradvies kun je op een snelle en eenvoudige manier advies krijgen over jouw interieur vragen. Dit pakket is perfect als je een uurtje concreet wilt sparren zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. Vooraf vraag ik je om je woon vragen en foto's toe te sturen van de betreffende ruimte(s) zodat we direct van start kunnen gaan!

Online interieuradvies

Dit wil ik!

  • Online brainstormsessie van ca. 1 uur
  • Mondeling interieur- en kleuradvies
  • Online document met besproken punten
  • Extra opties (niet standaard inbegrepen):
              Moodboard
              Kleur- en materialen plan
              Shoplijst

1 - 2 weken

Investering v.a. 199,-*

* Prijzen gebaseerd op woonkamer en keuken / ca. 50m2. Overige ruimtes in overleg

Wat is inclusief?

Op de afgesproken datum kom ik bij je langs met de presentatiebox en nemen we het gehele advies met elkaar door. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en eventueel je eigen ideeën te bespreken.
Ik ga pas naar huis zodra jij tevreden bent!

Vind je het bijvoorbeeld fijn als ik achteraf tóch nog wat offertes opvraag of de afstyling kom doen? Alles is in overleg mogelijk!

03. Eindpresentatie

In deze fase ga ik voor je aan de slag en stuur ik je een moodboard toe om te kijken of deze matcht met de sfeer die jij voor ogen hebt. Vervolgens ga ik verder met het uitwerken van het advies (inhoud is  afhankelijk van je pakketkeuze). 

Ik ga staaltjes verzamelen om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren van het plan wat ik voor ogen heb. De meeste staaltjes (o.a. kleuren, behang & stoffen) krijg je mee in de presentatiebox zodat je hier direct een goed beeld bij krijgt.

02. Adviesfase

Ik begin altijd* met een online intake om te kijken welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. Bij elk project hoort namelijk een passend aanbod. In dit gesprek nemen we je wensen door en kijken we of er van beide kanten een klik is. Dit vind ik erg belangrijk gezien er vele keuzes gemaakt moeten worden. Op basis van deze intake stuur ik je een offerte toe. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven ga ik graag voor je aan de slag!

* Intake is niet van toepassing bij de online brainstormsessie.

01. Kick-off intake

Werkwijze

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Verzonden!

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je een keertje sparren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Wie weet spreek ik je snel onder het genot van een (mooi) kopje koffie!

Let op: momenteel heb ik voor complete adviezen weer plek vanaf oktober 2024. Wil je op de wachtlijst komen of alvast een intake plannen en je plek reserveren voor in het najaar van 2024? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.


Klaar om alles uit je interieur te halen?

Bekijk OOK De shop!

Neem een kijkje tussen onze unieke handgemaakte collecties. Kies uit meerdere zelf ontworpen producten voor een vleugje elegantie in jouw interieur.

Shop hier

Volg De Ontwerpboer op Instagram